I Hereford Storbritannien gick fem läkarmottagningar samman och flyttade in en uppseendeväckande och modern byggnad. Till läkarmottagningens fasader använde man den icke brännbara beklädnaden Rockpanel Woods som också innebär minimalt underhåll, organisk värme och visuella effekter i kombination med platsens historia. 

En byggnad som anpassar sig till framtidens krav 

Den nya integrerade vårdcentralen i Hereford behövde vara modern och tillgänglig. Den flexibla designen skapar utrymme för framtida anpassningsförmåga samtidigt som man med nya metoder bidrar till att minimera behovet av underhåll.  

Använda produkter:

Rockpanel Woods

Case study uk Station Medical Centre
Case study uk Station Medical Centre
Case study uk Station Medical Centre
Case study uk Station Medical Centre
case study medical centre
case study medical centre
case study medical centre
case study medical centre

Projektinformation

ProjektStation Medical Centre i Hereford 
FastighetsägarePrime PLC 
ArkitektAbdulhaq Randera - One 
HuvudentreprenörSpeller Metcalfe 
Underentreprenör: Britannia Site Solutions 
Rockpanel produkter: Rockpanel Woods 
Infästningsmetod: Skruv