Introduction campaign 2 new Rockpanel Stones designs
Är DU redo att uttrycka din kreativitet med Rockpanel Stones?

Föreställ dig.....

... att du kunde böja sten

Motståndskraftigt som sten, men ändå mycket böjligt

Rockpanel Stones erbjuder dig det bästa av två världar: det ser ut som sten och har samma branddämpande egenskaper, men panelerna kan också böjas och krökas.

När panelerna väl fått sin kurvform och installerats på önskat sätt, behöver man inte oroa sig för krympning eller utvidgning.

Eftersom panelerna inte reagerar på förändringar i temperatur eller fuktighet, är måttbeständigheten garanterad för lång tid, vilket gör det möjligt att använda så smala fogar som endast 5 mm.

... sten så lätt som trä

Enkel hantering, effektiv placering

Tack vare sin låga vikt - de 8 mm tjocka panelerna väger bara 8,4 kg / m² - är Rockpanel Stones fasadpaneler mycket lätta att hantera och speciellt lämpliga för användning på höghus.

Enkel bearbetning garanterar korta monteringstider, vilket gör dem till en kostnadseffektiv lösning. Panelerna är lätta att kapa till i storlek på platsen med traditionella kapverktyg och kanterna behöver inte förseglas. Panelerna kan monteras på en enkel underkonstruktion av trä eller aluminium.

De kan fixeras med korrosionsskyddade skruvar, spikar eller blindnitar. Alternativt kan ett speciellt lim användas.

... full flexibilitet vid hantering

Ingen särskild utrustning krävs

Letar du efter en fasadbeklädnadslösning som vilken installatör eller entreprenör som helst kan arbeta med? Installation av Rockpanel fasadbeklädnad, vilket också gäller för vår produktlinje Stones, kan inte vara enklare.

Ingen särskild utrustning krävs: vanliga standardverktyg är fullt tillräckliga. Alla verktyg som passar för trä kan också användas för våra paneler.

Vill du använda ovanliga urtagningar eller andra slående designfinesser? Praktiskt taget allt är möjligt. Detaljutformningen kan utföras med precision på platsen. Det finns inget behov av tidskrävande förarbeten.

Enklare kan det inte bli!

... skapelser med lång livslängd

Rockpanel fasadpaneler är konstruerade för att hålla

Din slående fasaddesign förtjänar ingenting mindre än det absolut bästa. Med Rockpanel Stones är byggnaderna redo att stå emot de kommande årtiondena. För oss är hållbarhet inte bara begränsad till teknisk kvalitet, utan omfattar även det estetiska.

De unika egenskaperna hos Rockpanel fasadbeklädnad garanterar också bästa möjliga kvalitet för framtiden.

Väderförhållanden som regn, vind och solsken kan ha stor inverkan på vissa fasadpaneler. Lyckligtvis är Rockpanel fasader väl förberedda att motstå allt! Panelerna är okänsliga för fukt och är UV-resistenta. Detta förhindrar både termisk expansion och bleknande färger. Med tillägg av en ProtectPlus-finish skapas en självrengörande yta där smuts inte får något fäste.

Våra paneler är därför förberedda för att skina - nu och i framtiden.

... full frihet i designen

Finns inga gränser för din kreativitet?

Tack vare materialets användarvänlighet och de många möjligheterna att böja, forma och kröka det, sätter Rockpanel Stones-serien praktiskt taget inga gränser för kreativ byggnadsdesign.

Med totalt tretton designvariationer inom de tre utseendena "Mineral", "Basalt" och "Betong", har arkitekter och designers ett brett utbud av alternativ för att skapa visionära fasader med ett autentiskt stenutseende.

Har du en viss färg och/eller sten i åtanke? Möjligheterna är nästan obegränsade! Kontakta oss och ta reda på vilka möjligheter som finns till en anpassad design.

Introduction campaign 2 new Rockpanel Stones designs

En brandsäker lösning

Säkerheten ska alltid komma först. När det gäller att skydda människors liv får man aldrig tumma på säkerheten. Rockpanel fasadbeklädnad är mycket branddämpande, eftersom den är gjord av stenullsfibrer från den naturliga vulkaniska bergarten basalt.

30/5000 Läs mer om brandsäkerhet
rockpanel