Utstuderad design eller djärvt uttryck – vi står bakom dig

Rockpanel skivmaterial för fasadbeklädnad

Du behöver inte göra avkall på kreativiteten när du ska välja utvändig fasadbeklädnad. Vårt omfattande sortiment med utvändiga beklädnadsskivor gör att du kan välja och bestämma rätt fasadsystem i rätt tid till rätt projekt.

Otroligt lättarbetade, kostnadseffektiva och framför allt estetiskt tilltalande. Exteriören på din byggnad kan väckas till liv med vårt lättformade och ytterst mångsidiga och omfattande produktsortiment som finns i en mängd olika färger och utföranden för att passa dina kreativa behov.

Med ett minimum av avfall samt med enkel och snabb installation, är Rockpanelprodukterna också vettiga ur ekonomisk synpunkt. Sammantaget är det ett av de mest kostnadseffektiva beklädnadsmetoderna för renovering eller nybyggnad.

Thumbnail Rockpanel video

Komma loss med en nybyggnad eller rulla igång ett renoveringsprojekt

Våra ventilerade fasadsystem har använts till såväl nybyggnad som till renoveringsprojekt över hela Europa. Rockpanel ger dig möjlighet att förverkliga din kreativa vision och skapa konstruktioner som också skyddar människorna därinne.

FÅ INSPIRATION GENOM VÅRA PROJEKTEXEMPEL
Navigation Campus, Technology Park with Rockpanel Colours & Rockpanel Woods in Kazan, Russia

Att förverkliga din kreativitet kunde inte vara lättare

Rockpanel skivor kan användas på följande sätt:

Lapptäcksteknik
På trä- eller metallram
Rockpanel Exterior Cladding - Patchwork
Böjd
På träram
Rockpanel Extrior Cladding - Curved application
Shiplap (falsad) (Easy fix)
Fästade på träram
Rockpanel Exterior Cladding - Shiplap (Easy Fix)
Spont
Rockpanel Lines² på träram
 Rockpanel Exterior Cladding - Tongue & Groove (Rockpanel Lines²)

Skapa din vision med ett ventilerat fasadsystem och skydda de som är på insidan

Mer än någonsin vill byggmästare och arkitekter ha dekorativa skivor som t.ex. Rockpanel utvändiga beklädnad, som erbjuder värme- och vattenbeständighetsrelaterade fördelar för sina ventilerade konstruktioner, samtidigt som det estetiska värdet bibehålls. Rockpanelprodukter som monteras i ett ventilerat fasadsystem bidrar till ett hälsosamt inomhusklimat för arbete, vila och lek.

Jämfört med en vanlig ventilerad tegelvägg, tar Rockpanel utvändiga beklädnadsskivor väsentligt mindre utrymme i anspråk, något som leder till större inomhusyta och som ger samma eller i många fall bättre termiska egenskaper. Dessutom är de lätta att installera och kräver minimalt med underhåll, vilket innebär lägre totalkostnaderna för byggnadens yttre delar.

rockpanel