Vårt perspektiv

Åstadkomma något storslaget, skapa ett arv

Det är något särskilt med verkligt storslagen arkitektur. När man tittar på den vet man att den ursprungliga visionen har förverkligats och det utan några eftergifter. Storslagen arkitektur är alltid resultatet av en kombination av nya idéer och de senaste materialen och tekniken samtidigt som man är den ursprungliga visionen trogen. Ju mer en arkitekt tänjer på gränserna för det möjliga, desto mer kräver projektet samarbete med experter för att garantera att visionen förverkligas.

Video thumb RockWorld, Jens Birgersson, CEO

Vi står på stabil grund

Vi är stolta över att vara en del av ROCKWOOL-koncernen, som är världsledande inom stenullslösningar. Eftersom vi står på samma stabila grund som vårt globalt erkända moderbolag har vi betydligt bättre förutsättningar att vara innovativa, snabba och flexibla.

I över 80 år har ROCKWOOL-koncernen arbetat för att ge alla möjlighet att ta sig an utmaningarna i den moderna byggvärlden. Genom att använda sten, en av världens mest rikligt förekommande naturresurser, kan du göra ett bestående intryck i generationer.

Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare och vi gör vårt arbete med oöverträffad entusiasm. Vi delar med oss av vår kunskap för att hjälpa dig skapa häpnadsväckande fasader som verkligen levandegör arkitektens vision. Vårt sortiment av fasadmaterial kan ses i några av Europas främsta bostäder, tillverkningsanläggningar och givetvis offentliga och kommersiella byggnader.

Vi arbetar hårt för att förbättra det moderna livet för kommande generationer

I över 25 år har våra produkter bidragit till att skapa bekväma och vackra utrymmen som är lika imponerande idag som när de avtäcktes. Över hela Europa har arkitekter friheten att släppa lös sin kreativitet samtidigt som samhället får möjlighet att njuta av utrymmen som skapats med våra Rockpanel fasader.

Vi tillverkar skivorna med en unik och innovativ process som förvandlar sten till ett robust och lättarbetat fasadbeklädnadsmaterial som innebär en mängd unika fördelar.

Kunskapsledande artiklar

Idag används stenull på många sätt för att förbättra människors arbete och välbefinnande. Med hjälp av våra lösningar kan människor få en rikare, mer produktiv och vackrare tillvaro.

Rockpanel Metallics used in the Bangor Recycling and Environmental Information Centre in Bangor,  Northern Ireland

01

Designfrihet

Read more
Rustenhove VZW with Rockpanel Colours in Ledegem, Belgium

02

Fördelar vid montering

Read more
Single Family house with Rockpanel Colours in Sulzberg, Austria

03

Hållbarhet

Read more
Single Family house in Widnau, Switzerland with Rockpanel Colours exterior cladding

04

Livslängd

Read more
Extra Care Elsdon in Elsdon (United Kingdom) with Rockpanel Colours and Rockpanel Woods FS-Xtra facade cladding

05

Brandsäkerhet

Read more
rockpanel