Designfrihet

Vi tror på att skapa produkter som hjälper och inspirerar dig att utveckla din design till nya höjder.

Rockpanel Metallics used in the Bangor Recycling and Environmental Information Centre in Bangor,  Northern Ireland

Fantastisk arkitektur är resultatet av fantastiska idéer. När du designar en byggnad vill du inte använda material som begränsar din kreativitet. Vi på Rockpanel tror på att skapa produkter som hjälper och inspirerar dig att utveckla din design till nya höjder. Därför erbjuder vi över 200 färger och designer. Och det är inte allt: Om du är på jakt efter en alldeles speciell lösning inom fasadbeklädnad hjälper vi dig gärna att skapa en anpassad lösning som passar dina behov och önskemål.

Precis som du vill

Våra lösningar för utvändig beklädnad passar utmärkt om du söker material som går att böja och kröka. Rockpanel-fasadskivor kan böjas, formas och användas i vilken riktning du vill. Eftersom de varken krymper eller expanderar är dimensionsstabiliteten garanterad i många år framöver. Därför kan du använda tunna fogar på bara 6 mm.

Maintenance of Rockpanel
Apartment block 't Zicht with Rockpanel Colours in Leusden, The Netherlands
Beach bar in Konstanz, Germany for the Seezeit Studentenwerk with Rockpanel Natural exterior cladding
The new Salvation Army Church and Community centre in Chelmsford, Essex (United Kingdom) with Rockpanel Colours routed exterior cladding
Multi Family housing in Ypres, Belgium cladded with Rockpanel Colours and curved.
A modern office building in Krakow, Poland with Rockpanel Woods exterior cladding

Är du redo att uttrycka din kreativitet?

Designa med mod, idéer och färg i mängder. Ge din byggnad en slående fasad som väcker uppmärksamhet. Du har full frihet – allt du behöver är din fantasi.

rockpanel