Livslängd

För oss handlar livslängd inte bara om tekniska egenskaper utan även om estetik.

Single Family house in Widnau, Switzerland with Rockpanel Colours exterior cladding

Din imponerande fasaddesign bör göra ett varaktigt intryck på alla som ser byggnaden. Inte bara idag, utan i många årtionden framöver. Därför bör du använda byggnadsmaterial som håller länge. För oss handlar livslängd inte bara om tekniska egenskaper utan även om estetik. Rockpanel-fasadskivorna har unika egenskaper som garanterar bästa möjliga kvalitet i många år.

Estetik, säkerhet och livslängd i kombination: Rockpanel är förberett för framtiden.

Håll byggnaden sval – och färgstark

Vissa byggnader kan påverkas stort av väderförhållandena, från regn och vind till solsken. Lyckligtvis är Rockpanel-fasadskivorna beredda på allt. Panelerna är inte känsliga för fukt och är UV-resistenta. Det förhindrar både värmeexpansion och blekta färger. Våra skivor är redo att glänsa – nu och i framtiden.

The Maasniel school project in Roermond, The Netherlands wth Rockpanel Brilliant & Woods exterior cladding.
Private house with Rockpanel Uni/Colours
New build of Nursery with Rockpanel Colours in Dury, France
Images of projects for USP's of Rockpanel products
Renovation and extension of the Betty-Greif school in Pfarrkirchen, Germany with Rockpanel Colours incl. ProtectPlus coating

Lågt underhåll

Byggnader är en del av världen vi lever i. På Rockpanel anser vi att de bör vara förberedda för all slags användning av alla slags personer. Därför har vi skapat paneler som står emot smuts och har lågt underhållsbehov. Vi har gjort våra fasader så lätta att underhålla att det räcker att tvätta av dem med vatten en gång om året. På så sätt kan barn leka runt sina skolbyggnader utan oro.

rockpanel