Rockpanel fasadbeklädnad

Förverkligar dina mest vågade visioner

Designfrihet och full flexibilitet vid hanteringen 

Med fasadbeklädnadsmaterial från Rockpanel blir möjligheterna näst intill oändliga. Oavsett om du satsar på diskret design eller en vågad proklamation så finns det alltid en produkt som passar dina syften. Du kan välja och vraka i ett sortiment med över 200 färger och designer! Det spelar ingen roll vilken design du väljer för din fasad: alla våra skivor är slitstarka och brandsäkra samt har en låg vikt. 

Kreativiteten vet inga gränser

Rockpanel ger dig fullständig friheter när du designar. Böj, forma, krök, gravera, perforera ... Med dessa skivor är det bara fantasin som sätter gränser! Förutom att erbjuda en uppsjö av färger så har vi även skivor som liknar natursten eller naturligt trä. Vill du skapa ett unikt utseende? Kontakta oss för att få reda på alternativen för skräddarsydda designer.

Vackra byggnader som står emot tidens tand

När du har böjt och placerat panelerna som du vill ha dem så behöver du inte oroa dig för att de krymper eller utvidgar sig. Eftersom panelerna knappt reagerar på förändringar i temperatur eller fuktighetsgrad kan du vara säker på att de kommer att vara dimensionellt stabila under många år. Tack vara detta kan du använda väldigt tajta fogar på endast 5 mm.

Panelerna är tillverkade av komprimerad basalt, en hållbar vulkanisk bergart som det finns stora mängder av. Detta gör Rockpanel till ett väldigt robust och hållbart byggnadsmaterial som har en livslängd på flera årtionden.

rockpanel