Ett samarbete mellan skarpa hjärnor och inspiration

Den kreativa processen

Det är alltid inspirerande att se storslagna arbeten, det bidrar till den kreativa processen och fungerar som en språngbräda till storverk. Med vår positionsgivare för referensobjekt som bygger på Google Mapsteknik är du bara några klick ifrån att se precis hur kreativ du kan bli med Rockpanelskivor – men dessa projekt är förstås helt unika för den arkitekt som hade visionen att använda Rockpanel fasadskivor för att klä sin skapelse, så nu är det din tur att skapa historia och lämna ett bestående bevis på din kreativitet.

Image for the link to the Reference Locator

Referenskarta

Bli inspirerad av några betydelsefulla Rockpanel projekt nära dig

GÅ IN PÅ VÅR POSITIONSGIVARE FÖR REFERENSOBJEKT

Fallstudier

I vårt avsnitt med fallstudier, kan du läsa om arkitektens vision, entreprenörens erfarenheter och ägarens uppfattning om deras framstående byggnadskonstruktioner.

Building Types

Project Types

Brands

Countries

We can't find any results that match your search

Mariedalsskolan in Varberg, Sweden cladded with Rockpanel Colours facade cladding
Public - Schools / Universities
11 jul 2019

Skolmoduler får bukt med fukt på Mariedalsskolan

I början av förra året beslutade man att riva delar av Mariedalsskolan i Varberg på grund av höga fuktvärden och dåligt inomhusklimat. I maj i år stod två nya sidobyggnader färdiga, byggda med moduler. Modullösningen från Flexator ska göra det enklare att underhålla skolan och flytta den om behovet skulle uppstå i framtiden. För att upprätthålla god brandklass, utan att kompromissa med estetiken, är modulerna även rustade med fasadskivor från Rockpanel.

Läs mer
The Flower Bowl Entertainment Centre in Preston, United Kingdom cladded with Rockpanel Colours and Stones facade cladding
Commercial - Other
26 jun 2019

Konst från Rockpanel blommar på Barton Grange Flower Bowl

The Flower Bowl är ett innovativt nöjescentrum där man kan utöva ett antal aktiviteter. Detta stora aktivitetscentrum ligger bredvid den enorma handelsträdgården Barton Grange Garden Centre samt småbåtshamnen Barton Grange Marina i Lancashire i norra England.

Läs mer
Sale de Sports in Celles, Belgium cladded with Rockpanel Woods facade cladding
Public - Gymnasiums / sportshalls
17 jun 2019

En helt ny idrottshall med en look av autentisk träfasad

Sedan februari 2019 kan invånare i Celles-en-Hainaut i Belgien utöva sport, dansa och ta yogakurser i en helt ny idrottshall med ett utseende som tydligt utmärker sig från omgivningen. Vad gör den här anläggningen så unikt? Byggnadsfasaden och Rockpanel Woods-skivorna. Fasadpanelerna sticker ut tack vare variationen i färgerna och dimensionerna.

Läs mer
New school building cladded with Rockpanel Woods, located in Zaltbommel, The Netherlands
Public - Schools / Universities
23 okt 2018

Rockpanel involverat ett unikt skolprojekt

I den lilla staden Zaltbommel i Nederländerna har ett unikt skolprojekt väckt stort samhällsintresse hos omgivningen tack vare sin speciella utformning.

Ta reda på mer
The Groninger Water Company in Hoogezand with Rockpanel Colours facade cladding
Commercial - Office / administration
23 okt 2018

Förfallen lagerlokal blir fantastiskt showroom

I industriområdet Martenshoek Noord i Hoogezand i norra Nederländerna har en gammal lagerbyggnad omvandlats till ett nytt mångfunktionellt centrallager för vattenbolaget Waterbedrijf Groningen.

Ta reda på mer
Revovation of a private house in Weert, The Netherlands with Rockpanel Colours exterior cladding.
Residential - Single family houses
17 okt 2018

Från sjuttiotalshus till hållbar designvilla

Arkitekten Geert-Jan Kwaspen fick i uppdrag att omvandla detta typiska enfamiljshus från 1970-talet till en designvilla som uppfyller 2020 års hållbarhetskrav. Som skal till huset använde han paneler från Rockpanel.

Ta reda på mer
Ladda mer
rockpanel