Image for the link to the Reference Locator

Referenskarta

Bli inspirerad av några betydelsefulla Rockpanel projekt nära dig

GÅ IN PÅ VÅR POSITIONSGIVARE FÖR REFERENSOBJEKT

Fallstudier

I vårt avsnitt med fallstudier, kan du läsa om arkitektens vision, entreprenörens erfarenheter och ägarens uppfattning om deras framstående byggnadskonstruktioner.

Building Types

Project Types

Brands

Countries

We can't find any results that match your search

Sports hall 'Lärkan' in Sala, Sweden cladded with Rockpanel Stones Mineral Rust and Basalt Iron facade cladding.
Commercial - Gymnasiums / sportshalls
12 sep 2019

Salas nya idrottshall lyser upp både stad och föreningsliv

Under förra sommaren påbörjades byggandet av nya idrottshallen ’Lärkan’ i Sala, vilken slår upp dörrarna nu på lördag, den 31 augusti. Och den är minst sagt unik i sin design. Stadens nya idrottshall kommer inte enbart skapa glädje hos sportutövare, utan även erbjuda ett vackert inslag i stadens arkitektur med sin konstnärliga fasad med vackra ljuseffekter.

Läs mer
Tours Bièvre in Antony, France cladded with Rockpanel Colours and Woods facade cladding
Residential - Blocks of flats
26 jul 2019

Renovering av flerfamiljshus kombinerar brandsäkerhet och design

Många arkitekter ställs inför utmaningen att inte bara rita byggnader som uppfyller deras drömmar vad gäller design utan även uppfyller kraven om optimal brandsäkerhet. Det finns många sätt att uppfylla kraven i plan- och bygglagen, men vilket är det bästa alternativet när du samtidigt vill skapa bästa möjliga design?

Läs mer
Swimming pool Wodny Park in Tychy, Poland cladded with Rockpanel Chameleon facade cladding
Commercial - Other
22 jul 2019

Innovativ vattenpark i Polen får folk att titta en gång extra - Wodny-Parken Tychy

Wodny-parken i Tychy är Polens mest energieffektiva vattenpark, kanske till och med Europas effektivaste. Den innovativa byggnaden, som vunnit en hel rad utmärkelser, är verkligen helt otroligt färgglad. Med dess spektakulära Rockpanel Chameleon-fasad så drar den verkligen alla blickar till sig.

Läs mer
Houses in Wijbosch, Netherlands cladded with Rockpanel Woods facade cladding
Residential - Single family houses
18 jul 2019

Fasader med ett naturligt utseende får ett nytt bostadsområde att smälta in i omgivningen på ett perfekt sätt

Bostadsägarna i ett projekt som ligger där den gamla Sint-Servatius-kyrkan låg i Wijbosch, Brabant, fick nyligen nycklarna till sina nya hem. Projektet har totalförändrat den gamla kyrkan och andra byggnader i ett bostadsområde som heter De Beukenhof. Byggnadernas mest framträdande egenskap är deras grovhuggna, samtida arkitektur som sömlöst smälter in i det omgivande landskapet tack vare en smart och originell användning av naturliga material.

Läs mer
Mariedalsskolan in Varberg, Sweden cladded with Rockpanel Colours facade cladding
Public - Schools / Universities
11 jul 2019

Skolmoduler får bukt med fukt på Mariedalsskolan

I början av förra året beslutade man att riva delar av Mariedalsskolan i Varberg på grund av höga fuktvärden och dåligt inomhusklimat. I maj i år stod två nya sidobyggnader färdiga, byggda med moduler. Modullösningen från Flexator ska göra det enklare att underhålla skolan och flytta den om behovet skulle uppstå i framtiden. För att upprätthålla god brandklass, utan att kompromissa med estetiken, är modulerna även rustade med fasadskivor från Rockpanel.

Läs mer
Sheffield Hallam University, in Sheffield, United Kingdom with glued and routed Rockpanel Colours exterior cladding
Public - Schools / Universities
28 jun 2019

Universitetet Sheffield Hallam tar konsten till hjärtat av campus

Rockpanels fasader utgör målarduken för ett spektakulärt specialbeställt projekt på Sheffield Hallam University. Vi pratar om ett konstverk – eller snarare slöjdarbete – på en tre våningar hög byggnad som är universitetets nya atrium: ”Heart of Campus”. Anläggningens yta på totalt 7 400 m2, har lokaler för undervisning, studier och sociala aktiviteter. Byggnaden uppfyller universitetets mål att tillhandahålla lokaler av högsta kvalitet för undervisning och studier för 35 000 studenter.

Läs mer
Ladda mer
rockpanel