Referensprojekt

I vårt avsnitt med referensprojekt, kan du läsa om arkitektens vision, entreprenörens erfarenheter och ägarens uppfattning om deras framstående byggnadskonstruktioner.

Byggnadstyper

Projekttyper

Varumärken

Länder

Produkter

We can't find any results that match your search

Hero
Rockpanel Case Study
Basecamp Malmo
Sweden
Rockpanel Metals
Flerfamiljshus

Basecamp i Malmö växer fram med dynamik och gemenskap i fokus

På bästa läge i Västra Hamnen byggs Basecamp Malmö, ett unikt boende med fokus på bekvämlighet och gemenskap. För att ge byggnaden och dess 583 studentbostäder ett dynamiskt och modernt uttryck valde arkitekterna att klä fasaderna med Rockpanel Chameleon, en fasadbeklädnad som är både hållbar och ger liv åt kvarteret.

Läs mer
Hero
Rockpanel Case Study
Tangvall Arena
Norway
Rockpanel Woods (Beech), Rockpanel Colours RAL 9005 og RAL 6013
Flerfamiljshus

Tangvall Arena – en byggnad för brandsäker framtid

Tangvall Arena i Søgne är ett bostadsprojekt som kombinerar köpcenter, kontor och lägenheter i en stor central flerfunktionsbyggnad. En unik detalj för detta byggprojekt är att välja Rockpanel Woods som fasad på delar av byggnaden.

Läs mer
Rockpanel Case Study
ROCKWOOL Nordics HQ
Rockpanel Stones Customs
Kontor

Nyskapande användning av fasadskivor präglar nordiskt huvudkontor

Efter en genomgripande renovering var ROCKWOOLs huvudkontor i Hedehusene utanför Köpenhamn inflyttningsklart sensommaren 2022. Under renoveringen fick det nya huvudkontoret en dynamisk fasadbeklädnad med Rockpanel fasadskivor, bearbetade i både färg och form.

Läs mer
Rockpanel Case Study 
Rodenborch College
Rockpanel Woods Teak
Skolor och universitet

Rodenborch College väljer hållbar brandsäker fasad med Rockpanel Woods

På den nya utbildnings- och idrottsanläggningen Rodenborch College i Rosmalen samsas två skolor under ett tak. Hela den yttre fasaden på den nya skolan och den intilliggande idrottshallen är klädda med samma fasadbeklädnad av Rockpanel Woods.

Läs mer
Rockpanel Case Study
Hof van Monet
Rockpanel Colours
Enfamiljshus

Målade fasader på lägenheter i Nederländerna

När du promenerar genom den charmiga stadskärnan i holländska Zaandam är det svårt inte lägga märket till lägenhetshuset Hof van Monet. Bakom en palett av pittoreska Zaanse ”pronkgevels” (utsmyckade fasader typiska för Nederländerna) finns 23 nybyggda lägenheter.

Läs mer
Case Study Sweden
Strykjarnet
rockpanel natural
Flerfamiljshus

Strykjärnsformat hus sätter bronskant på tillvaron i Karlstad

Välkommen till Brf Strykjärnet i Karlstad, ett flerfamiljshus med 25 bostadsrätter uppdelat på fem plan och en takterrass. Huset har fått sitt speciella namn efter sin form, som skvallrar om ett modernt hus med unik arkitektur.

Läs mer
Ladda mer