Referensprojekt

I vårt avsnitt med referensprojekt, kan du läsa om arkitektens vision, entreprenörens erfarenheter och ägarens uppfattning om deras framstående byggnadskonstruktioner.

Byggnadstyper

Projekttyper

Varumärken

Länder

Produkter

We can't find any results that match your search

HERO
Case study Parafon fabriken
Rockpanel Woods
Marble Oak
Slate Oak
Rhinestone Oak
New Build
Industri

Fabrik kläs med unika fasadskivor som passar in – och sticker ut

Ofta kläs fasader på stora fabriker och logistikbyggnader med intetsägande sandwichpaneler som varken gör till eller från för byggnadens arkitektoniska uttryck.

Läs mer
public offices with Rockpanel woods - Italy
Kontor

En fasad med autentisk träeffekt för modernt kontor i Baronissi

För dig som är övertygad om att det bara går att använda gråtoner på kommunala kontor kommer här ett projekt som omintetgör de traditionella stereotyperna. I staden Baronissi i provinsen Salerno i Italien byggdes två tvillingbyggnader som kommer att inrymma kommunala servicefunktioner.

Läs mer
Reference project: new schools
Skolor och universitet

Ett nytt liv för skolbyggnader i Italien

Nyligen reste byggbolaget Subissati Srl. byggde två nya skolor på två olika platser i Italien – den första i Rimini och den andra i provinsen Pesaro e Urbino. De två nya skolorna har något gemensamt: båda är beklädda med Rockpanel-fasadskivor och isolerade med ROCKWOOL-produkter.

Läs mer
Merry Hill Case Study
Rockpanel Metals
Rockpanel Chameleon
Övrig

Fasadrenovering med Rockpanel på Merry Hills köpcenter blev ren ”säljterapi”

Merry Hills ägare valde INC Design Associates Ltd till arkitekt och som genomförde projektet där man förvandlade köpcentret till spännande butiksmiljö med innovativa, toppmoderna exteriörer som inte bara skulle locka konsumenter under dagen, utan även ge ett visuellt tilltalande uttryck efter mörkrets inbrott.

Läs mer
Rockpanel Case Study
Sweden Storbildsfabriken
Rockpanel Naturals
Industri

Unika företagslokaler får liv med hållbara fasadskivor

I Linköping hittar man Storbildsfabriken, en kreativ leverantör av kommunikationslösningar till den fysiska miljön. För att matcha framtidens behov valde företaget att använda sin kreativitet i byggnationen av nya lokaler, med fasader som sticker ut från omgivningen tack vare smart uppsatt belysning och unika fasadskivor från Rockpanel.

Läs mer
Rockpanel Case Study
Rockpanel Metals Gunmetal Gold
Kingsway
Flerfamiljshus

Lyxlägenheter smakfullt rustade för väder och vind.

Rockpanel är stolta över att vara utvald fasadleverantör till detta prestigefyllda, moderna flerbostadshus som nu fungerar som ett blickfång som återspeglar Östra Sussex havslandskap.

Läs mer
Ladda mer