Vårt företag

Vi står på en stabil grund

Vi är stolta över att vara en del av ROCKWOOL Group – världsledande inom stenullslösningar. Eftersom vi står på samma stadiga grund som vårt globalt erkända moderbolag, har vi betydligt större möjligheter att vara innovativa, snabba och flexibla.

I över 80 år har ROCKWOOL Group engagerat sig i att ge alla möjligheter att anta utmaningen med det moderna livet. Genom att använda sten, en av världens mest rikligt förekommande naturresurser kan du göra ett bestående intryck i generationer.

Vår viktigaste tillgång är våra anställda och vi gör det vi gör med ojämförlig entusiasm. Vi delar med oss av vår kunskap för att hjälpa dig med att skapa häpnadsväckande fasader som verkligen levandegör arkitektens vision. Vårt sortiment med fasadskivor kan betraktas i några av Europas bästa bostadsprojekt, tillverkningsanläggningar samt givetvis offentliga och kommersiella byggnader.

Skapa en bättre värld

ROCKWOOL-koncernen bidrar till att göra världen till en bättre plats att leva i. Våra produkter och tjänster ger miljontals människor värme- och ljudkomfort, prisvärd uppvärmning och nedkylning, ökad brandtålighet och mer hållbar livsmedelsproduktion.

Vi är ett marknadsledande, globalt företag med en stolt historia av innovation som går 80 år tillbaka. I många årtionden var vi ett familjeägt företag men idag är vi börsnoterade, med ROCKWOOL-fonden – en välgörenhetsorganisation som arbetar med sociala projekt – som största aktieägare.

Anslut dig till ROCKWOOL-koncernen

People, Office, Team work,

Anslut dig till ROCKWOOL-koncernen

Vi annonserar ofta ut nya och spännande tjänster i hela ROCKWOOL-koncernen. Utforska våra lediga tjänster och se om det finns något som intresserar dig.

Hitta ditt nya jobb
rockpanel