Rockpanel var väldigt glada över attvara specificerat fasadmaterialden här toppmoderna lyxvillan med sex sovrum och låg energiförbrukning, och som ligger på en spektakulär två tunnland stor tomt i ett vackert böljande landskap i södra England. 

LEATHWAITE®, ett prisbelönt fastighetsutvecklings- och hållbart byggföretag, utvecklar och bygger genomtänkta modernt designade bostäder med minimal miljöpåverkan. De jobbar med modern arkitektur, design och konstruktionsmetoder och tillämpar så kallade passiva principer som stöds av den senaste förnybara tekniken för att uppnå en ”A klassning” för energieffektivitet och miljöpåverkan (CO2) till alla deras nyutvecklade bostäder.  

Använda produkter:

Rockpanel Woods (Rhinestone Oak), Rockpanel Colours (RAL 9010)

1/6
LEATHWAITE® VD, Jon Moon, ”En så kallad ”fabric first”-metod användes för den A-klassade lågenergibyggnaden, som är byggd med isolerande betongformbyggnation, en modern konstruktionsmetod som skapar en högeffektiv klimatskärm som kräver utvändig beklädnad. Rockpanel valdes som ett av beklädnadsmaterialen på grund av de goda energiegenskaperna. Det moderna designspråket och de många olika Rockpanel uttrycken med en kombination av färger och trä, hållbarhet, brandklassning och hållbara värden underlättade valet av Rockpanel som beklädnadslösning."
Rockpanel Case Study
Rockpanel Woods Rhinestone Oak
Rockpanel Colours RAL9010
Hunters Hill

Använda produkter: