Renovation campaign
before and after

DANMARK AB Taarnparken, Roskilde

I Roskilde utanför Köpenhamn fasadrenoverades tre flerfamiljshus. Den gamla vittrande putsen byttes ut med moderna fasadskivor. Utöver fasadrenovering gjorde man även en energioptimering. Man monterade slitstarka och hållbara Rockpanel Colours-skivor som säkerställer lång livslängd och minimalt underhåll.

renovation campaign before and after

FRANKRIKE Bièvre, Paris

I Frankrike är det traditionella sättet att bygga brandsäkra byggnader ”bavetter”, en lokal typ av brandskydd som sätter en stark och oftast mindre önskad prägel på byggnadens utseende, men med Rockpanel fasadskivor garanteras optimeral brandsäkerhet samtidigt som man kan skapa en visuellt tilltalande byggnad.

renovation campaign before and after

NEDERLÄNDERNA Bakenshof, Horst

Vad gör man med en gammal vårdcentral som inte längre fungerar optimalt men är för ny för att rivas? Involverade parter beslutade att ge fastigheten en rejäl visuell uppgradering eftersom fastighetens läge ligger så fint. Med de nya lättskötta fasadskivorna är fastigheten nu framtidssäkrad.

renovation campaign before after

STORBRITANNIEN Goldsmith Court, Nottingham

Goldsmith Court är ett elegant och ändamålsenligt utformat studentboende. Fastigheten har klätts om med obrännbara Rockpanel fasadskivor utvändigt, vilket garanterar designfrihet och brandsäkerhet samtidigt som lösningen ger spännande och modern exteriör. De båda Rockpanel färgerna – trälook och elegant aluminiumlook – samverkar och ger arkitekturen en visuell effekt.

renovation campaign before after

TYSKLAND Haute Couture, Hannover

2012 byggde bostadsbolaget Gartenheim om ett flerfamiljshus från 1957. Innan renoveringen hade fasaderna ljusbeige puts. Men inte längre! ”Haute Couture”, som detta flerfamiljshus i Hannover i Tyskland snabbt döptes till, sprakar nu av färg.

renovation campaign before after

TYSKLAND GBS Grafschaft Bentheim, Nordhorn

En omfattande renovering framtidssäkrade denna skola i Tyskland. Genom att byta ut de gamla fiberscementskivor som innehöll asbest fick man en mer sund, brandsäker och en estetisk uppgradering av fasaden. Byggnaden är inte längre ett tungt betongblock utan har förvandlats till en ljus, modern och attraktiv byggnad.

Rockpanel Stones Case Study Brugge

Renovation project Hotel Academie Brugges, Belgium

Renovation and extension of the Betty-Greif school in Pfarrkirchen, Germany with Rockpanel Colours incl. ProtectPlus coating

Renovation Project Betty-Greif School Pfarrkirchen, Germany

Rockpanel Case Study
UK - Prospect and Hicks
Rockpanel A2 Woods customized design
Rockpanel A2 Colours RAL 6034 (turquoise).

Renovation project Apartment blocks London, United Kingdom

rockcycle project

Renovation project Block of flats Haarlem, Netherlands

Upptäck fler fasadrenoveringsprojekt