Rockpanel är stolta över att vara utvald fasadleverantör till detta prestigefyllda, moderna flerbostadshus som nu fungerar som ett blickfång som återspeglar Östra Sussex havslandskap.

Aurum på 189 Kingsway i Hove består av 52 lyxlägenheter med ett, två eller tre sovrum över åtta våningar samt har ett parkeringsgarage. Denambitiösa Cayuga Developments-ägda fastigheten får ut maximalt av läget med balkonger och terrasser längs byggnadens fasader mot havet och stora fönster och dörrar i full höjd som utnyttjar det rikliga naturliga ljuset.

Det stora urvalet av färger och färgmönster som Rockpanel erbjuder ger arkitekter möjlighet att låta fantasin flöda och förverkliga deras kreativa fasadambitioner och över tid förbli lika snygga som den dag de monterades, samtidigt som de klarar de mest stränga brandsäkerhetsföreskrifterna.

Använda produkter:

Rockpanel Metals - Gunmetal, Gold

1/6
”En banbrytande konstruktion som visar hur Rockpanel kan skapa en visuellt tilltalande effekt samtidigt som vi klarar stränga säkerhetsföreskrifter är alltid attraktivt Här monterades omkring 1 000 m2 A2 Rockpanel Metals med en blandning av Gunmetal och Gold, vilket gav en fantastisk effekt på denbalkongförsedda, böjda fasetterade fasaden. Den färdiga fasadens reflekterande egenskaper får verkligen ut maximalt av omgivningen.” - Rob Shirville - Rockpanel

Använda produkter: