Rockpanel var mycket glada och stolta över att den välkända hotell- och semesterkedjan valde dem sitt nya hotell och intilliggande restaurang i den idylliska miljön vid Willen Lake i engelska Milton Keynes.  

Upprustar ett populärt semesterställe 

Med sina mer än 80 000 rum på 800 lokationer är Premier Inn en stor aktör inom hotellbranschen. Det nya hotellet och restaurangen Brewers Fayre med 120 sovrum och 211 bordsplatser har utsikt över sjön i områdets populära park som lockar över 750 000 besökare varje år. På den 180 hektar stora anläggningen finns två sjöar med fiske och vattensporter samt många andra utomhusaktiviteter och specialevenemang, samt en miniatyrjärnväg och möjligheten att uppleva många olika fåglar och annat vilt i en lugnare miljö vid sjön. 

Använda produkter:

Rockpanel Woods (Ceramic Oak, Rhinestone Oak, Ebony Slate, Slate Oak and Ebony Granite)

1/5
William Carter på A2O Pre-Construction, “Vi fick i uppdrag att installera och montera Rockpanel fasadskivor på en ventilerad fasadlösning. Projektet fortlöp bra trots ett ganska tidspressat projekt. Den fristående restaurangen kläddes också med samma typ av Rockpanel som hotellet. Det var en bra upplevelse att använda färdigkapade Rockpanel skivor och aluminiumprofiler som enkelt kunde monteras med precision.."
Rockpanel Case Study
Premier Inn
Rockpanel Woods 
Ceramic Oak
Rhinestone Oak
Ebony Slate
Slate Oak
Ebony

Använda produkter: