01

Det mest kompletta färgutbudet

Låt fasaden smälta in i miljön. Eller framhäv egenskaperna i en stadsmiljö. Utnyttja total designfrihet när du skapar en byggnad – i nästan vilken färg som helst.Förutom våra över 144 RAL/NCS-färger kan du välja nästan vilken RAL/NCS som helst för att förverkliga din vision. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

02

Framhäv varumärket

När man skapar en fasad kan vikten av det visuella uttrycket inte underskattas. Vill du att den nya fasaden ska matcha den befintliga omgivningen?Eller vill du hellre låta den sticka ut? Rockpanel Colours har det sombehövs– ett brett utbud av standard- och specialfärger som skapar ett helt skräddarsytt utseende och uttryck.

03

Böj, kapa, perforera eller fräs skivorna

För att uppnå bästa möjliga resultat är även de minsta detaljerna viktiga. Lyckligtvis hittar du alltid den perfekta matchningen för projektet i vårt breda färgsortiment.Böj, perforera, kapa, forma och kombinera färger, mönster och andra Rockpanel-produkter för att skräddarsy lösningen helt efter behov, eller mixa och matcha som du önskar för att skapa en unik fasad.

04

Hörnlösningar till alla typer av hörnlösningar

Designar du en unik byggnad? Då vet du att även de minsta detaljerna spelar roll. Precis som du arbetar vi också mot designelegans och bästa möjliga kvalitet.Rockpanel Colours erbjuder därför flera hörnlösningar som passar alla typer av designlösningar. Det är din kreativitet och dina personliga val som gör att projektet får det uttryck och den känsla du vill ha.

05

Ännu mer skydd med ProtectPlus

ProtectPlus ger fasaden extra skydd. Det transparenta skiktet stärker UV-beständigheten ytterligare och ger ökad självrengöringskapacitet. Detta innebär att det mesta av smutsen på fasaden helt enkelt spolas bort av regnvatten - till och med klotter kan tas bort!Rockpanel Colours kan som tillval ytbehandlas med ett ProtectPlus-lager.

Läs mer om Rockpanel Colours